Kelas Mengaji Damansara untuk Kanak-Kanak dan Dewasa

Ada ke kelas mengaji Damansara ni? Susah betul saya nak cari. Kalau ada pun kelas mengaji yang perlu pergi ke pusat tersebut. Saya tiada masa lah nak pergi ke kelas sebab terlalu busy dengan pelbagai kerja dan urusan. Lagi-lagi lepas dah ada komitmen untuk keluarga ni. Sangat busy. Ada siapa yang tahu tentang kelas mengaji damansara?

Antara masalah yang kami sentiasa dengari dari mereka yang nak belajar mengaji tapi terlalu sibuk dengan pelbagai komitmen. Kami di Beanahome bersedia untuk membantu tuan dan puan yang mengalami masalah tersebut terutama ibu bapa yang mempunyai anak berusia seawal 4 tahun sehingga remaja.

Bila Boleh Saya Sertai Kelas Mengaji Damansara?

Jangan risau, Beanahomequran boleh mengikut masa yang tuan dan puan sesuai dan free pada waktu tersebut. Hanya beritahu sahaja, pihak kami akan menguruskan kelas mengaji tuan dan puan dan akan menyediakan qutor yang terdapat berhampiran dengan rumah anda.

Macam Mana Ya Saya Nak Daftar Untuk Kelas Mengaji Damansara ni?

Senang sahaja. Tuan,puan boleh layari sahaja website kami di
https://www.beanahomequran.com/ untuk mendaftar atau boleh sahaja hubungi kami terus sama ada melalui call atau whatapps di nombor 011-11448948 http://bit.ly/2Gwgx8i.

Di Mana Kelas Mengaji dijalankan?

Berita baik untuk mereka yang ingin mengaji bersama Beanahomequran. Anda atau anak-anak hanya perlu tunggu di rumah sahaja dan qutor akan datang pada masa yang telah dijanjikan. Jadi masa anda tidak terbazir untuk masa perjalanan di jalan raya. Boleh lah belajar lebih banyak lagi kan.

Pengajar iaitu Qutor Ustazah Kamariah dapat membimbing Ahmad dengan baik sekali

Tuan Radzuan b. Mohd Yusof

Berikut adalah feedback positif yang kami dapat dari Tuan Radzuan. Alhamdulillah qutor kami dapat mengajar anaknya dengan baik. Semoga anaknya dapat menjadi salah seorang pencinta Al-quran satu hari nanti. Amin.

kelas mengaji damansara

Alhamdulillah,banyak peningkatan dalam mutu bacaan anak saya

Tuan Syahidan

Bagi tuan puan sekitar Damansara yang ingin mendapatkan servis kelas mengaji damansara boleh lah hubungi kami di 011-1144 8948

📲 011-11448948 http://bit.ly/2Gwgx8i (Cik Kiftiah)

klik https://www.beanahomequran.com/ untuk mengetahui maklumat lanjut

Ibu-ibu yang mahu mengajar anak bacaan Al-Quran seawal 7 tahun boleh baca disini ya.