fbpx

Mengaji Online Beana

Program kelas mengaji Beana terbahagi kepada 3 program teras iaitu kelas mengaji asas, kelas mengaji intensif dan kelas mengaji advance. Dalam setiap program mengandungi 3 Modul utama iaitu Al-Quran, Fardhu Ain & Hafazan. Kami mempunyai 120 tutor yang berpengalaman dan seramai 1200 pelajar yang telah berdaftar. 

www.beanahomequran.com

+6011 7007 3859

Anda ada masalah mengaji seperti di bawah 

Jom kami bantu puan/tuan baca al-quran dengan baik dan lancar

Kenapa Kelas Mengaji Beana ?

number one

Modul Direka Khas & Berinovasi

Modul Smart Jazary yang direka dengan lebih tersusun dan efektif. Ini dapat membantu setiap pelajar lebih mudah menguasai setiap hukum-hukum tajwid. 

number 2

Pembelajaran secara one to one 

Malu belajar mengaji dengan ramai orang. Jangan risau, di sini pelajar dapat belajar terus dengan guru secara one to one. Inshaallah pelajar akan lebih selesa untuk belajar al-quran dan bertanyakan soalan.

number 3

Masa Kelas yang Fleksible

Kelas mengaji yang tertinggal masih boleh diganti semula. Bagi pelajar yang sibuk kerja pejabat, kelas boleh diadakan pada malam hari atau hujung minggu. 

number four

Tutor yang Bertauliah

Tutor kami dipilih daripada saringan temuduga yang ketat dan hanya yang terbaik dipilih. Pelajar boleh memilih nak belajar dengan ustaz ataupun ustazah.

number 5

Laporan Kemajuan Pelajar

Pelajar akan disediakan laporan bagi prestasi pembelajaran, kaedah pembelajaran dan tahap pembelajaran yang sesuai

six

Nota dan Latihan Disediakan

Nota mengaji dan latihan pengukuhan juga akan diberikan semasa kelas. 

Apa Kata Pelajar Tentang Kami ?

Shahriah

Alhamdulillah. Kami amat berpuas hati. Bacaan lebih lancar dengan penekanan kepada tajwid. Walau perlahan tapi yang penting pemahaman bila membaca. Paling saya suka bila ustaz memberi tafsiran selepas mengaji.

Ena

Alhamdulillah syukur, baik ustaznya dan faham cara dia mengajar. Kami amat menghargai dan berterima kasih kepada Ustaz Afif kerana kesabaran beliau mengajar saya dan suami yang warga emas.

Norliana

Alhamdulillah best kelas mengaji ni. Senang nak belajar. Tak complicated. Mudah faham . Terima kasih Beana. Semoga sentiasa dalam rahmat Allah SWT. Amin

Noor Akmam

Sangat berpuas hati, jelas dan terang ajarannya....suka sangat dengan ustazah Husna

  mengaji online

  1 Sesi Kelas Percubaan Percuma !

  Jom daftar 1 sesi kelas percuma Beana. Semoga dengan kelas ini, anda dapat kenalpasti kesalahan hukum tajwid dan kesalahan bacaan surah lazim 🤎. Isi maklumat anda di ruangan bawah 

  Jom Dapatkan 1 Sesi Kelas Percubaan Percuma

  Nak cuba trial kelas percuma ?

  Boleh klik butang di bawah untuk whatsapp dengan admin kami.