fbpx

Infaq & Waqaf

Jom infaq

INFAQ KELAS MENGAJI BEANA CENTRE

Tuan/Puan yang dimuliakan Allah s.w.t. Kami dari BeanaHomeQuran sedang menjalankan suatu program Infaq Kelas Mengaji Beana di Kota Damansara dalam misi untuk mengajar pengajian Al-Quran untuk pelajar-pelajar kurang berkemampuan di sekitar kawasan Kota Damansara. Kami membuka peluang untuk tuan/puan untuk sama2 menyumbang dalam program ini.

infaq

” Allah SWT berfirman yang bermaksud “Bandingan (derma)orang yang membelanjakan hartanya pada jalan Allah, ialah sama seperti sebiji yang tumbuh menerbitkan tujuh tangkai; tiap-tiap tangkai itu pula mengandungi seratus biji. Dan (ingatlah), Allah akan melipatgandakan pahala bagi sesiapa yang dikehendakiNya, dan Allah Maha Luas (rahmat) kurniaNya, lagi meliputi ilmu pengetahuannya.”

Surah Al-Baqarah, Ayat 261

jom infaq & waqaf Program Infaq Kelas Mengaji Beana Centre

Impian kami di Beanahomequran adalah memberi dan berkongsi dengan anak-anak yang kurang berkemampuan  untuk merasai sumbangan Infaq Kelas Mengaji Beana Centre. Kami memerlukan sokongan dan bantuan berterusan daripada para dermawan untuk sama-sama kita berjuang dan berjihad menerusi Infaq Fisabilillah, tolong menolong atas dasar kebajikan dan takwa. 

Butiran Kelas Mengaji Beana Centre

Galeri gambar

Kelas Mengaji Beana Centre

jom sama-sama menyumbang Infaq kelas mengaji beana centre

Semoga jasa baik yang diberikan akan dibalas oleh Allah dengan pahala yang berlipat kali ganda.